Català Maridalt Decoració globus
Sol.licitem el seu permis, Si continúa acepta l'us de cookies. OK | Més informació

Regals originals

Posem els regals dins de globus i tenim articles exclusius per nens i per adults una banda personalitzada es un regal inigualable per un aniversari o celebració ocasional.

Cartell amb foto

Cartell amb foto

Pel aniversari fem un cartell amb la foto del que compleix els anys i de vegades l'edat vaig poder ser una sorpresa o no però servirà per decorar la festa i sortirà en moltes fotos

Banda d'aniversari

Banda d'aniversari

És un regal divertit i converteix en protagonista a l'indiscutible fins a para el que no ho conegui, les fem personalitzades amb diferents colors a triar tant de banda com de lletres en 15 o 30 minuts.

 Banda especial

Banda especial

Amb el nom i els anys que compleix ideal si hi ha diverses persones que compleixen anys a la mateixa festa perquè quedin identificats a la foto.

Personalització Vinil

Personalització Vinil

Tallem vinil amb noms i formes o imprimim en transparent per pegar en qualsevol superfície perquè quedi personalitzat.

Bolquers amb caixa

Bolquers amb caixa

Per a un naixement el més útil són els bolquers en aquesta foto els hem combinat amb una caixa plena de coses útils i boniques per al nounat.

Espelma amb numero

Espelma amb numero

Són per encàrrec de grandàries grans i colors especials les petites de pastís tenim sempre, però aquestes són molt més boniques i elegants.

Coixí imprès

Coixí imprès

Amb qualsevol foto podem fer un coixí i personalitzar-ho amb la data nomenis que vulguem és una sorpresa molt útil i agradable.

Regals amb cel·lofan

Regals amb cel·lofan

Qualsevol regal ho emboliquem de forma professional i bonica, li donem el toc especial perquè no sigui solament un objecte si no que tingui una elegància festiva amb llaços.

Espelma personalitzada

Espelma personalitzada

Li posem nomenis i adorns perquè la espelma de bateig tingui aquest caràcter especial amb el nom que volem.

Regals sorpresa

Regals sorpresa

Sovint ens demanen regals anònims perquè tingui més sorpresa els enviem o els portem sense saber de qui són, fins i tot en una ocasió vàrem enviar un per dia durant una setmana.

Regals amb nom

Regals amb nom

Vam crear el regal preferit utilitzant els nostres materials o el que ens porti amb idees noves que resultin interessants pel qual ho regala.

Espelmes lletres

Espelmes lletres

Com si es tractés del joc de taula cada espelma és una lletra i podem fer qualsevol frase això es demana per encàrrec amb 15 dies mínim d'antelació.

Figures personatges

Figures personatges

Un regal no solament per a nens si no adults també ens demanen personatges famosos del món dels dibuixos per fer les seves bromes i regals especials.

Regal 3D

Regal 3D

Dissenyem regals i els fabriquem amb la impressora 3D els pintem en or o plata per millorar l'acabat, realçar la seva forma i objectiu.

Regals interessants

Regals interessants

Tenim algun regal especial que no trobéssiu en un altre lloc com aquesta Espelma que s'encén amb comandament a distància.

El nostre personal

El nostre personal

Us pot aconsellar i donar idees perquè trobar el regal ideal no sigui tan difícil, i quedeu bé amb la persona que rep el regal

Girona Fontajau (aprop dels cines Oscar)
Direcció Rambla Xavier Cugat 12 local 3
Telefon de la botiga : 872 982 648
Móbil amb whastapp : 668 897 912

Truca ara Ara!

Mapa Google

Inicio en Español

Inici en Català


Copyright 2016 © - www.maridalt.com 

Politicas de privacidad 


Autor Web Eudalt Rico - Maridalt - 618026497