Català Maridalt Decoració globus
Sol.licitem el seu permis, Si continúa acepta l'us de cookies. OK | Més informació

Obsequis Convidats

Fabriquen nosaltres mateixos gots de xupito amb foto i xocolatines personalitzades amb caixes dissenyades per nosaltres i detalls en impresos la impressora 3d o manualitats.

Ventall personalitzat

Ventall personalitzat

Amb els noms i les fotos, de fusta o plàstic a partir de 25 unitats surt més econòmic, es fan per encàrrec i trigen 15 o 30 dies abans d'imprimir es validen amb els nuvis.

Vi o licor personalitzat

Vi o licor personalitzat

Molts models a escollir amb noms sol o amb imatges i fotos a partir de 15 unitats es poden fer a un preu assequible disseny validat 15 dies mínim.

Xocolatina personalitzada

Xocolatina personalitzada

La tenim pensada per posar un nom i la data i algun motiu de noces comunió bateig o aniversari també per a empreses són de xocolata 75% resisteixen la calor normal de l'estiu

Llaminadures en bosa

Llaminadures en bosa

Fem de diversos preus, grandàries, diferents borses i motius triats pel client sempre per encàrrec ens adaptem al pressupost.

Marcs de fotos

Marcs de fotos

Tenim marcs als catàlegs i ens encarreguem de les còpies de les fotos, així com de l'edició de textes a la foto.

Gots de xopet

Gots de xopet

Els personalitzem nosaltres els podem fer en pocs dies amb fotos o motius i text, una idea original i útil que va sortir de les nostres noces, ideal per acompanyar l'ampolla personalitzada.

Calendaris Imant

Calendaris Imant

També els editem i produïm amb ajuda de les vostres idees, textos, fotos, l'imant és útil i s'usa en la nevera o qualsevol electrodomèstic metàl·lic.

Imants amb foto

Imants amb foto

Serveixen per a tot tipus d'esdeveniments, posem fons a la foto que ens mana per WhatsApp i email, validem sempre el resultat abans d'imprimir.

Minutes personalitzades

Minutes personalitzades

Les escullen els nuvis amb ajuda del restaurant ca tosca per exemple nosaltres la imprimim i les portem al restaurant o la vénen a buscar.

Minutes especials

Minutes especials

Fetes amb paper ceba sobre una impressió fotogràfica en color creen una impressió doble pegada sobre la imatge i que permet veure la imatge i al mateix temps el text del menú.

Minutes originals

Minutes originals

No hi ha dos iguals en text ni en imatge els nuvis escullen la foto de fons els motius florals del text que pot ser en l'idioma preferit i els plats del restaurant.

Nuvis per a regal

Nuvis per a regal

Les figures de nuvis no sempre es posen en el pastís si no que es lliuren com a obsequi a alguns convidats especials que es van a casar o porten molts anys casats nosaltres els preparem per a aquest moment.

Etiquetes especials

Etiquetes especials

Posem les etiquetes en els detalls per als convidats amb els nomenis i les dates, també algun motiu graciós per decorar la petita targeta que després lliguem a la bolsita o detall.

Bosses d'Organza

Bosses d'Organza

Tenim de totes les grandàries mesurades per posar en les xocolatines o imants amb el color desitjat, realça el detall amb una simple bossa.

Polseres fetes a mà

Polseres fetes a mà

Fem nosaltres per encàrrec per a home o dona amb materials adequats amb les preferències dels nuvis, un regal útil apreciat per la majoria dels convidats

Pastissets tovallola

Pastissets tovallola

Són del catàleg els demanem fets i preparats són pràctics perquè en desembolicar-los apareix una tovallola útil, però mentre són molt bonics i sembla pastissos.

Tovallons personalitzats

Tovallons personalitzats

La fem nosaltres amb el nom dels nuvis i la data mitjançant serigrafia mínim 25 fan una elegant presentació en la taula dels convidats.

Xopets amb poema

Xupitos amb poema

Amb els xupitos fem una caixa o els emboliquem amb cel·lofana, organza, aquests són els de les nostres noces amb un poema perquè els convidats brindin amb els nuvis.

Girona Fontajau (aprop dels cines Oscar)
Direcció Rambla Xavier Cugat 12 local 3
Telefon de la botiga : 872 982 648
Móbil amb whastapp : 668 897 912

Truca ara Ara!

Mapa Google

Inicio en Español

Inici en Català


Copyright 2016 © - www.maridalt.com 

Politicas de privacidad 


Autor Web Eudalt Rico - Maridalt - 618026497