Català Maridalt Decoració globus
Sol.licitem el seu permis, Si continúa acepta l'us de cookies. OK | Més informació

Aniversari

Para nens i adults

globus-aniversari

Aniversaris a Girona

Tots els anys complim aniversaris, però aquí alguns
molt especials per a adults els 18 i els que acaben en 0,
per als nens tots el són, però el primer és especial.

decoaniversari

Decoració

La decoració és essencial perquè la festa sigui recordada, serà l'objectiu de totes les fotos individuals i de grup, Centres de globus amb nombres i heli, columnes petites o grans, arcs amb el nom i l'edat.

Globus
impresions-aniversari

Impresions

Sigui el que sigui l'edat i els gustos podem fer una pancarta de 1m. o 2m. amb fotos noments i personatges famosos que faran que l'aniversari sigui un dia especial per a tots i sobretot pel que els celebra.
Les impressions en papers fotogràfics convertiran records i cares conegudes en un espectacle que no solament acompanyés la festa si no que podem guardar per tenir-ho en Maridalt fem aquest cartell en una pantalla gran perquè el puguis veure i donar la teva opinió i fer canvis, també per WhatsApp si no pots venir mentre ho fem.

Image

Regals

A Maridalt t'ajudem a preparar-les de moltes maneres amb regals especials personalitzats amb globus fotos i àlbum impresos, fefuchas, pastissos de bitllets o de bolquers Impressió 3d de noms, cares o detalls.

No et preocupis pels nens tenim un espai per a ells on poden jugar mentre parlem o ho preparem, el nostre fill Xevi pot ser la seva amic i amb la Tablet de 21 polzades poden veure vídeos i jugar a molts jocs o compartir les joguines.

Girona Fontajau (aprop dels cines Oscar)
Direcció Rambla Xavier Cugat 12 local 3
Telefon de la botiga : 872 982 648
Móbil amb whastapp : 668 897 912

Truca ara Ara!

Mapa Google

Inicio en Español

Inici en Català


Copyright 2016 © - www.maridalt.com 

Politicas de privacidad 


Autor Web Eudalt Rico - Maridalt - 618026497